Tuinontwerp

Tuin laten ontwerpen

Voor we een ontwerp van uw tuin maken, komen we vrijblijvend bij u langs om kennis te maken, de tuin te bekijken en in te meten.

Tijdens de kennismaking kunnen we door het stellen van gerichte vragen een beeld vormen van uw wensen voor de tuin.

Voor de kleinere tuinen maken we meestal de ontwerpen zelf maar indien nodig schakelen we hiervoor een tuinarchitect in.

Veelzijdig en persoonlijk

Bij het ontwerpen van uw tuin houden we rekening met:
– de omgeving
– kinderen
– vaste elementen in de tuin
– standplaats
– aanwezige materialen
– aangrenzende bebouwing
– hoogteverschillen
– en verder alles wat nodig is om de tuin van uw dromen te verwezenlijken.

Uw wensen zullen wij vertalen in een ontwerp van de tuin met een bijbehorende offerte die we op een latere afspraak samen doornemen. Op dit moment is alles nog mogelijk met betrekking tot veranderingen in ontwerp c.q. materiaalkeuze.

U kunt er ook voor kiezen om naast het ontwerpplan een werkplan te laten schrijven. Hierin staan alle werkzaamheden en benodigde materialen beschreven. Aan de hand van dit werkplan kunt u eventueel ook zelf de tuin aanleggen. Een offerte van een ander bedrijf zal door het werkplan ook goed vergelijkbaar zijn met onze offerte.

Naar wens kunnen we nog een beplantingsplan van de tuin maken waarin u van te voren kunt aangeven wat uw wensen zijn qua kleur, vorm en eventuele plantensoorten.

Na goedkeuring van het definitieve ontwerp en offerte zal het werk in overleg met u worden ingepland.

Ook is het mogelijk door ons enkel een ontwerp te laten maken waarvan u de uitvoering voor uw rekening neemt, of ons een ontwerp van een tuinarchitect van uw eigen keuze laten uitvoeren.