Tuinonderhoud

Tuin laten onderhouden

Het tuinonderhoud is op verschillende manieren te realiseren; dit is voor een groot gedeelte afhankelijk van uw wensen, tijd, zin en budget.

Verder kunnen we ook de afspraak maken dat u in uw tuin de werkzaamheden doet die u zelf wilt doen en wij eens per maand of eens per 2 weken langskomen om de puntjes op de i te zetten. In dit geval berekenen we het tuinonderhoud op uurbasis. De reden hiervoor is dat we in het ene geval na een uur of sneller klaar zijn, maar in het andere geval we een paar uur werk hebben als u bijvoorbeeld wat minder tijd heeft gehad of wanneer het slecht weer is geweest.
U kunt ons ook inschakelen voor een enkele voorjaars,zomer of najaarsbeurt van de tuin of alleen een snoeibeurt van de tuin of een enkele boom.

U kunt bij ons ook terecht om uw tuin gedurende uw vakantie te verzorgen te laten verzorgen. Dit doen we dan tegen een vooraf afgesproken prijs. Een groot voordeel voor u is dat u niet direct in de tuin aan de slag hoeft wanneer u terugkomt en ook dat de tuin er gedurende uw afwezigheid verzorgd uitziet. Dit wekt bij eventuele inbrekers de indruk dat uw huis niet verlaten is.

Zoals u ziet kunt u vele kanten op met ons tuinonderhoud! 

Acer tuinonderhoud:

Onze diensten

Wat er ook in uw tuin moet gebeuren, Hoveniersbedrijf Acer helpt u! 

Tuinonderhoud tijdens vakantie

Ook tijdens uw vakantie een nette tuin

Tuinonderhoud bij verkoop huis

Een nette tuin helpt bij de verkoop van een huis

Boomonderhoud

Acer Hoveniers is gespecialiseerd in boomonderhoud