Tuinonderhoud

Het tuinonderhoud is op verschillende manieren te realiseren; dit is voor een groot gedeelte afhankelijk van uw wensen, tijd, zin en budget.

Om de kosten overzichtelijk te houden zijn we in de regio ook per dagdeel te boeken.

Een dagdeel in de plaatsen delft en pijnacker is er al vanaf 225 incl btw (4 manuur bij u in de tuin)

In het geval dat u alleen maar wilt genieten van uw tuin en verder niets wilt doen, dan kiest u voor een vast onderhoudscontract. Uw tuin wordt dan gedurende het seizoen (dit zijn de maanden april t/m november) elke twee weken onderhouden. Hierbij doen we alle voorkomende werkzaamheden zoals gras maaien, hagen scheren, kanten steken, enz. In de resterende maanden komen we nog wel langs om polshoogte van de tuin te nemen en eventueel kleine werkzaamheden uit te voeren. U betaalt hiervoor per kwartaal een vast bedrag.

Als u iets meer tijd over heeft of zelf ook wat in uw tuin wilt doen, kunnen we ook eens per maand langskomen.

Verder kunnen we ook de afspraak maken dat u in uw tuin de werkzaamheden doet die u zelf wilt doen en wij eens per maand of eens per 2 weken langskomen om de puntjes op de i te zetten. In dit geval berekenen we het tuinonderhoud op uurbasis. De reden hiervoor is dat we in het ene geval na een uur of sneller klaar zijn, maar in het andere geval we een paar uur werk hebben als u bijvoorbeeld wat minder tijd heeft gehad of wanneer het slecht weer is geweest.
U kunt ons ook inschakelen voor een enkele voorjaars,zomer of najaarsbeurt van de tuin of alleen een snoeibeurt van de tuin of een enkele boom.

U kunt bij ons ook terecht om uw tuin gedurende uw vakantie te verzorgen te laten verzorgen. Dit doen we dan tegen een vooraf afgesproken prijs. Een groot voordeel voor u is dat u niet direct in de tuin aan de slag hoeft wanneer u terugkomt en ook dat de tuin er gedurende uw afwezigheid verzorgd uitziet. Dit wekt bij eventuele inbrekers de indruk dat uw huis niet verlaten is.

Zoals u ziet kunt u vele kanten op met ons tuinonderhoud!

Acer tuinonderhoud:

het schoonhouden van de bestrating (onkruid verwijderen en tegels reinigen)
planten aanbinden
hagen scheren
plantborders netjes houden/maken (vrij van ongewenste kruidachtigen)
gazon maaien
 gazonkanten steken
het verwijderen van dode planten/struiken
 het snoeien van bomen en heesters
 het verzorgen van voorjaars, zomer, najaars (winter) en snoeibeurten.