Tuinonderhoud verkoop huis

Tuin laten onderhouden bij de verkoop van uw huis

Staat u op het punt uw huis te verkopen? Vergeet dan niet de tuin verkoopklaar te maken! De tuin is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces, de indruk die de tuin maakt in het verkoopproces wordt nog wel eens onderschat. 

Een goed onderhouden tuin is van grote invloed op een mogelijke koper. Gelukkig hoeft het voor u niet veel moeite te kosten de tuin verkoopklaar maken, daar helpt Acer Hoveniers u ook graag bij! 

Gardener
Gardener pruning a cypress on a crane. Seasonal

VerkoopProfijtPlan

Aces Hoveniersbedrijf heeft een uitgekiend concept ontwikkeld waarmee wij dit onderdeel van het verkoopproces uit handen nemen, dit is het VerkoopProfijtPlan. Wij zorgen dat de tuin er goed uitziet en bij het huis past. Hiervoor maakt u een afspraak met ons zodra u uw woning te koop heeft aangeboden. Dit kan rechtstreeks [link naar contact] of via uw makelaar.

Wij komen langs om uw tuin te beoordelen en een plan van aanpak te bespreken. In de meeste gevallen zal functioneel onderhoud voldoende zijn. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat uw tuin een goed verzorgde indruk maakt. Ook kijken we of we uw woning een nog aantrekkelijker uitstraling kunnen geven. Zien we hierin mogelijkheden, dan bespreken we dit en bepaalt u zelf of dit meerwerk het waard is voor u. Tenslotte kunnen wij voorafgaand aan een bezichtiging de tuin nog eens nalopen en aanvegen voor een onberispelijke indruk op de potentiele kopers.

Acer tuinonderhoud:

Uw voordeel

Aangezien u op het punt staat te verhuizen, zal u zelf nog weinig genieten van de werkzaamheden in de tuin. Toch heeft het echt voordeel uw tuin verkoopklaar te maken, door dit met het VerkoopProfijtPlan te doen heeft u er zelf helemaal geen zorgen over. Op de fotopresentatie van de makelaar ziet uw woning er van buiten ook direct aantrekkelijker uit.

Kosten VerkoopProfijtPlan

Wij houden de kosten overzichtelijk met een eenheidsprijs per m2. Zo heeft u al een contract vanaf €50,- per maand. Betaling gaat eenvoudig middels automatische incasso.

Huis verkocht

Het VerkoopProfijtPlan is simpel op te zeggen. Zodra uw huis is verkocht heeft u ons niet meer nodig in deze werkzaamheden. Geef Acer Hoveniers een seintje als de verkoop rond is, wij beëindigen het contract per direct. Ook is het mogelijk de kopers het contract over te laten nemen. Zo hoeven zij niet direct aan het werk in de tuin, maar kunnen ze zich eerst richten op hun nieuwe huis en de verhuizing. Kijk op deze pagina wat wij bieden aan tuinonderhoudswerkzaamheden.

Gardener pruning a cypress on a crane. Seasonal