Steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen laten maken

Een tuin is er om van te genieten, dat doe je op comfortabel meubilair voor in de tuin. Acer Hoveniers heeft een eigen werkplaats waar we steigerhouten (tuin) meubelen vervaardigen. Hiermee creëren we plek om nog meer van uw tuin te genieten. Steigerhouten meubelen geven een natuurlijke uitstraling aan uw tuin en maken deze zo helemaal af.

Onze meubelen zijn gemaakt volgens onze biologische principes. We gebruiken zoveel mogelijk gebruikt steigerhout en oud sloop/pallethout. Waar nodig zetten we nieuw steigerhout in en werken dit af met gebruikte materialen

Buiten meubelen

Steigerhouten banken, stoelen, tafels, krukjes of bijzettafels voor buiten maken we op bestelling in onze eigen werkplaats. Net als bij onze tuinen doen wij dit geheel naar uw wens. Wilt u meubels die echt helemaal in uw tuin passen maar weet u zelf niet goed hoe dit eruit moet komen te zien? Geen probleem, wij kijken graag mee in uw tuin zodat u straks passende meubels heeft waarmee u een mooie eenheid creëert in uw tuin.
Skilled man assembles wooden furniture with a hex key

Binnen meubelen

Naast buiten meubelen maken we ook meubelen voor binnen van steigerhout. Denk hierbij aan bedden, plantenbakken of bijzettafels. De boomstronk van uw net gekapte boom [link naar boomonderhoud] kunnen we bijvoorbeeld ombouwen tot bijzettafel of krukje, al dan niet met wielen. Hiermee krijgt u een uniek stukje meubel in uw huis dat niemand anders heeft. Wij maken alles op bestelling, dus passen de meubelen helemaal aan naar uw wens.

Steigerhout

Steigerhout valt in de categorie vurenhout en is ongeschaafd. Meestal is deze houtsoort van Scandinavisch hout gemaakt. De originele steigerhoutenplank heeft een platte verzinkte metalen strip om splijten te voorkomen, hij draagt de naam steigerplank omdat hij veel gebruikt wordt als loopplank en dergelijke op bouwsteigers. De houtsoort heeft de afgelopen jaren gewonnen in populariteit in de meubelindustrie. Niet zo gek, iedere plank van steigerhout is uniek, en de robuuste uitstraling zorgt voor een landelijk gevoel zowel binnen- als buitenshuis.

Maak uw tuin af met onze steigerhouten meubelen. Een unieke tuinset, loungebank of andere soort meubel bestelt u bij Acer Hoveniers. Maak een afspraak, bespreek uw wensen en geniet van het eindresultaat. Wij hebben geen voorraad meubelen, alles wordt op maat gemaakt speciaal voor u. Prijzen van de steigerhouten meubelen zijn dan ook op aanvraag.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze steigerhouten meubelen en de manier waarop wij werken. Wij maken een passend voorstel voor u waarna u kunt besluiten of deze meubelen bij u passen.